Reinigen van poorten, veranda’s en carports

Niet enkel voor het reinigen van ramen en zonnepanelen kunt u bij Diamond Cleaning Belgium terecht, deze professionele schoonmaker kunt u ook inschakelen voor het reinigen van poorten. In Ranst, Blankenberge, Knokke, Antwerpen en Brussel heeft Diamond Cleaning Belgium veel tevreden klanten voor een goed, éénmalig onderhoud, of voor het reinigen van poorten en andere buitengebouwen op regelmatige basis.

Reinigen van buitenstructuren

Diamond Cleaning Belgium is een ervaren ramenwasser, die ook met veel plezier zorgt voor het complete buitenonderhoud. Rondom uw woning en bedrijf kunt u dus ook rekenen op een goed onderhoud van diverse buitengebouwen, die vaak moeilijk bereikbaar zijn omwille van hun hoogte of omvang:

  • reinigen van veranda’s en terrasoverkappingen
  • reinigen van tuinkamers, serres en broeikassen
  • reinigen van poorten en carports
  • reinigen van dakgoten, gevels en opritten

Reinigen van alle materialen

Diamond Cleaning Belgium gebruikt voor het reinigen van ramen en andere structuren op grote hoogte speciale apparatuur. Dankzij het gebruik van osmosewater, dat geen detergenten of zepen nodig heeft om een brandschoon resultaat te geven, is het reinigen van glaswerk, polycarbonaat of gemofffeld aluminium makkelijk en eenvoudig.

Veranda’s, carports en andere buitengebouwen zijn immers vaak gemaakt van gemoffeld aluminium. Het is belangrijk ook de structuur zelf (en niet enkel het glaswerk) regelmatig goed te onderhouden zodat de constructie zijn mooie uitzicht blijft behouden.

Informatie en offerte

Diamond Cleaning Belgium werkt steeds met een vrijblijvende offerte, helemaal op maat van uw wensen en behoefte. In elk geval heeft u de garantie op scherpe prijzen en een uitstekende service.

Bekijk de referenties en realisaties in de regio en vraag gerust meer informatie of een offerte. Diamond Cleaning Belgium is actief in Ranst, Blankenberge, Knokke, Antwerpen, Brussel en de hele kuststreek.