Ontmossen van platte en hellende daken

Diamond Cleaning Belgium is gespecialiseerd in reinigingswerken, waaronder ontmossen. In Ranst, Blankenberge, Knokke, Antwerpen, Brussel en de kuststreek kunt u bij Diamond Cleaning Belgium terecht voor professioneel ontmossen van daken en opritten, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over deze vervelende aanslag.

Bescherm uw dakstructuur

Diamond Cleaning Belgium zorgt ervoor dat uw dak er niet alleen mooi verzorgd bijligt, maar dat het ook goed beschermd is tegen schade, lekkages en andere vervelende problemen.

Mos ziet er misschien mooi uit, maar het is een woekeraar die zich met kleine worteltjes vasthecht aan de ondergrond. Dakpannen worden er poreus van en andere materialen krijgen het zwaar te verduren. Bovendien kan mos in de dakgoten terecht komen en verstoppingen veroorzaken, maar ook schade aan hout, waterschade aan gevels en veel andere problemen.

Anti-mos coating

Wanneer u uw dakstructuur door Diamond Cleaning Belgium laat reinigen, wordt er steeds een beschermende coating aangebracht die ook moswerende eigenschappen heeft. Zo bent u onmiddellijk voor een hele tijd gerust en zal uw dak niet meer snel te maken krijgen met mosvorming en andere groene aanslag.

Diamond Cleaning Belgium reinigt en coat zowel hellende als platte daken, zowel voor woonhuizen als voor bedrijfsgebouwen. Ook het reinigen van andere buitenstructuren en opritten behoort tot de mogelijkheden.

Informatie en offerte

Diamond Cleaning Belgium werkt steeds met een vrijblijvende offerte, helemaal op maat van uw wensen en behoefte. In elk geval heeft u de garantie op scherpe prijzen en een uitstekende service.

Bekijk de referenties en realisaties in de regio en vraag gerust meer informatie of een offerte. Diamond Cleaning Belgium is actief in Ranst, Blankenberge, Knokke, Antwerpen, Brussel en de hele kuststreek.