Eerste opkuis na bouwen en verbouwen

Het organiseren van een eerste opkuis na bouwen of verbouwen is geen pretttige klus. Diamond Cleaning Belgium in Ranst staat u daarom graag bij met deze schoonmaakwerken. Wanneer u dus een eerste opkuis in Ranst, Blankenberge, Knokke, Antwerpen, Brussel of de kuststreek wenst te doen, is er maar één adres: Diamond Cleaning Belgium.

Een grote schoonmaakbeurt

Opruimen en schoonmaken na bouwwerken is heel wat anders dan het traditionele onderhoud van uw woon- en leefruimtes. Stof, silicone, achtergebleven cement, verf en bouwmateriaal vergen een heel andere aanpak. Bovendien zijn het niet de leukste dingen om op te ruimen en gebruikt u er best niet eender welk product voor.

Diamond Cleaning Belgium is al jaren gespecialiseerd in het reinigen van grote en kleine ruimtes en gehele woonhuizen en bedrijfsgebouwen. Bespaar uzelf veel moeite, vuil werk en lastige onvoorzienigheden en schakel de reinigingsdienst van Diamond Cleaning Belgium in.  

Reinigen van compleet interieur

Diamond Cleaning Belgium zorgt ervoor dat het complete interieur professioneel gereinigd wordt, van boven tot onder:

  • reinigen van plafonds en muren
  • reinigen van vloeren
  • reinigen van ramen
  • reinigen van hoeken en gaten

In een mum van tijd ziet alles er stralend schoon uit en kunt u in alle rust uw intrek nemen. Aan vervelende opruim- of opkuiswerken zult u zich alvast niet meer moeten wagen.

Informatie en offerte

Diamond Cleaning Belgium werkt steeds met een vrijblijvende offerte, helemaal op maat van uw wensen en behoefte. In elk geval heeft u de garantie op scherpe prijzen en een uitstekende service.

Bekijk de referenties en realisaties in de regio en vraag gerust meer informatie of een offerte. Diamond Cleaning Belgium is actief in Ranst, Blankenberge, Knokke, Antwerpen, Brussel en de hele kuststreek.